Lumea freelancrilor crește exponențial și tot mai multe business-uri online și offline au nevoie de freelanceri, redactori, consultanți, colaboratori, redactor, analist, cronicar, critic, editorialist, jurnalist, pamfletar, polemist, publicist, reporter, ziarist, editor, biograf, comentator, istoric, memorialist, asistent, copist, corector, referent științific interpret, tălmăcitor, tâlcuitor, prezentator, editorialist, adnotato, glosato, nuvelist, scoliast, freelancer, consultant, colaborator, scriitor, copyrighter.

Un redactor de succes are nevoie de:
– Abilităţi excelente de scriere în limba română
– Cunoaşterea gramaticii limbii române
– Experienţa în domeniul online este ideală
– Meticulozitate şi atenţie la detalii
– Capabilitatea de a respectă termenele limita impuse de client
– Absolvent al unei universităţi cu diplomă de licenţă (master sau doctorat – constituie avantaj)
– Viteză sporită în redactare/tehnoredactare (constituie avantaj)
– Acces permanent la internet
– Documentare în vederea redactării materialelor respectând criteriile impuse de client, utilizând surse variate online și offline
– Colectare informaţii din toate mediile de informare online și offline
– Verificare exactitate şi corectitudine a informaţiilor obţinute în procesul de documentare
– Participare la diverse evenimente şi conferinţe de presă (constituie avantaj)
– Îmbogăţirea experienţei jurnalistice (constituie avantaj)
– Menţinerea contactului cu clientul pe perioada redactării

De ce să ne alegeți:
Există câteva zeci sau sute de site-uri mai mult sau mai puţîn legale, mai mult sau mai puţîn oneste, care caută redactori (colaboratori, consultanţi) pentru realizare lucrări de licenţă şi materiale la comandă, însă din anul 2001 şi până acum suntem
singurii din acest domeniu care:
– suntem un grup de firme legal înregistrate, plătitoare de taxe și impozite și ne desfășurăm activitatea 100% legal
– suntem prezenţi fizic având reprezentanţi de vânzări direct în mediul studenţesc în majoritatea centrelor universitare importante din ţară (universităţi de stat şi particulare)
– suntem prezenţi în mod activ având promovare (reclamă) plătită direct în mediul studenţesc, în majoritatea centrelor universitare din ţară.

Pentru majoritatea comenzile noastre nu necesită abilităţi speciale, sunt comenzi simple însă sunt dintre cele mai bine plătite comenzi, avans comenzi pentru redactare articole jurnalistice ptr ziare şi reviste, conţinut SEO şi website-uri, review-uri şi editoriale.
Suntem singurii care ne întâlnim şi discutăm cu fiecare client în parte, ne ocupăm în mod direct de relaţia şi comunicarea cu clientul.

Suntem singurii care am creat un sistem de lucru unic, modern şi eficient şi avem în permanentă preocupări privind eficientizarea şi automatizarea activităţilor

Suntem singurii care vă punem la dispoziţie o platformă online de comunicare cu clientul unică pe piaţă şi total automatizată, un portal administrare comenzi ce vă uşurează muncă şi este total adaptată integral nevoilor actuale.
Avem implementată cea mai modernă soluţie de Call-Center existența la această oră, cu operatori ce răspund în permanenţă la telefoanele şi emailurile clienţilor în timpul programului de lucru L-V 9-18, iar în afară programului de lucru, weekend-uri şi sărbători legale, avem implementat un sistem interactiv complet automatizat ce asigură serviciul de suport clienţi şi preluare a mesajelor şi apelurilor.

Avem comenzi pe tot parcursul anului, având zilnic câteva zeci sau sute de comenzi, iar dvs puteţi alege numai comenzile care vi se potrivesc. Numărul comenzilor zilnice depăşind cu mult capacitatea noastră de a prelua integral toate comenzile, având astfel libertatea de a alege numai comenzile pe care le consideraţi potrivite.
Primiţi plata întotdeauna pentru muncă pe care o veți presta – garantat! Pentru liniştea şi securitatea financiară, lucrăm numai pe baza de contract.

Preţul muncii intelectuale prestate este stabilit de redactor şi nu este impus de administraţie, dvs stabiliţi preţul corect pentru muncă dvs intelectuală. Această politică a unor preţuri competitive ptr muncă intelectuală prestată de dvs fiind cea mai corectă modalitate posibilă.

Vă faceţi singur programul aşa cum doriţi, alegeţi numai comenzile care le doriţi şi numai când doriţi.

Eliminaţi rutină unui job de la 9 la 5, sunteţi propriul şef şi beneficiaţi de câştiguri generoase, puteţi câştiga mai mult decât un director lucrând de acasă sau chiar de la servici dacă jobul actual va permite asta.

Scoateţi la lumina creativitatea şi talentul dvs şi vă puteţi dezvoltă portofoliul profesional.

Dacă aveţi deja un loc de muncă stabil, puteţi lucra suplimentar în timpul liber, câştigând un venit suplimentar consistent şi sigur. Programul de lucru este flexibil, puteţi lucra oricând aveţi câteva momente libere, existând posibilitatea de a lucra de acasă sau din orice alt loc unde aveţi timp liber, un calculator şi internet.

Redactorul nu are o normă fixă şi câştigă atât cât doreşte să muncească respectiv este plătit în funcţie de numărul de pagini realizate.

Analizăm în permanentă nevoile şi dorinţele redactorilor noştri şi venim în întâmpinarea nevoilor lor.

Căutăm Redactori Consultanți. Ești absolvent de studii universitare sau titular de studii postuniversitare sau doctorat? Căutați un job part-time sau cu normă întreagă, flexibil, care se potrivește cu stilul dvs de viață? Poți să respecți termenele? Ai experiență în redactare?