Imprimă lucrării tale de licență originalitatea academică de care are nevoie orice lucrare de licență de nota 10 pentru a-ți asigura reușita! Te putem ajută să scapi de toate grijile tale legate de lucrarea de licență, proiectul de diplomă, lucrarea metodico stiintofica de grad sau teza de doctorat ! Este simplu, este sigur, este 100% eficient să elimini plagiatul!

Indiferent de gradul de plagiat rezultat prin intermediul programelor și rapoartelor de verificare antiplagiat, indiferent de complexitatea lucrării de licență, indiferent de titlul lucrării alese sau de domeniul acesteia, reușim prin metode specifice editării performante de text, să vă transformăm lucrarea de licență sau diplomă asupra căreia planează suspiciunea de plagiat într-o lucrare 100 % originală, cu 0 % elemente plagiat.

 Eliminare plagiat disponibil acum pentru textul unic pe care ți-l doreșți ! Completează acum un formular de comandă și vei avea ocazia să constați care este diferența dintre costul unei lucrări de licență – diplomă – master – grad – doctorat nou-concepute și cel al unei lucrări  „restaurate” (prin eliminarea oricăror potențiale elemente plagiate). Originalitate 100 %, fără rabat de la calitatea academică a conținutului inițial !
Conceptul „Eliminare plagiat” reprezintă reacția firească și mai ales necesară la ceea ce, pe bună dreptate, poate fi numit „fenomenul plagiat”. „Eliminare plagiat” vine în întâmpinarea tuturor celor care nu mai vor să plătească în plus pentru lucrări de licență obținute prin diverse căi și mijloace. Discret, prompt și responsabil, te ajutăm să scapi rapid de grijă plagiatului, prezentându-te în fața comisiei de evaluare cu o lucrare de licență originală 100 %.

Plagiat la nivel înalt. Din păcate pentru actualul mediu academic românesc, numărul cazurilor celebre de plagiat (în categoria cărora sunt menționate nu doar personalități din viața publică ci și din mediul universitar) a crescut exponențial în ultimii ani, unul dintre motivele principale ale extinderii exponențiale ale acestui fenomen constând în insuficiența ori incorecta aplicare a Legii Educației Nationale.Situația este cu atât mai incertă și în același timp gravă (privită prin prisma încurajării unor astfel de practici, în lipsa unor măsuri ferme și categorice) cu cât actuala comisie națională specializată din subordinea Ministerului Educației – Consiliul Național de Etică – nu are, prin lege, nici un fel exclusivitate în ceea ce privește deciziile ce pot fi aplicate în cazul demnitarilor ce comit acte de plagiat. Practic, logic și moral, o Comisie ce se află în subordinea unui minister, ce este guvernat de un om politic acuzat de plagiat, nu are capacitatea de a lua o decizie corectă și oportună în astfel de situații. Protejarea, la nivel instituțional, a diverșilor demnitari ori persoane cu influență în viața publică românească, este în contradicție cu toate normele aplicabile în domeniul deontologiei profesionale din mediul academic, motiv pentru care se impune modificarea în regim de urgență a legislației în domeniu.

În acest moment, universitățile româneșți care au dreptul de acorda titlul de doctor nu au și dreptul de a-l retrage, în situația în care se constată și dovedește existența plagiatului în cadrul unei teze de doctorat. Motiv pentru care se impune, pe lângă o evaluare strictă a tuturor școlilor doctorale, și introducerea în regim de urgență, în cadrul Legii Educației, a unor prevederi explicite în domeniul plagiatului comis de demnitari, ca și de către membrii mediului academic universitar, ce au reușit să ocupe diverse funcții tocmai pe baza titlurilor obținute prin fraudă.
Ajunși profesori universitari cu o diplomă obținută pe baza unei lucrări plagiate, cu titluri primite la universitățile româneșți și nu doar, plagiatorii ori așa numiții „impostori academici” continuă, în lipsa unei legislații adecvate, să se bucure de toate beneficiile și recunoașterile ce sunt generate de obținerea titulaturii de „doctor”, incriminând ori de câte ori au ocazia lucrările de licenta ale studenților din subordine.


Plagiat versus plagiatori? Dacă pentru cazurile de plagiat menționate anterior încă nu s-a reușit, ori nu s-a dorit, identificarea unei soluții viabile, care să aibă capacitatea de a eradica în scurt timp și pentru totdeauna acest fenomen ce aduce atingeri deosebite mediului academic românesc pe plan nu doar național, ci și internațional, în cazul identificării plagiatului,ori doar a unor elemente plagiate, in cadrul unor lucrări de licență, disertații master ori lucrări de grad didactic, măsurile luate de către conducerile instituțiilor de învățământ superior sunt unele deosebite, cu consecințe ce pot fi nebănuite pentru persoană considerată a fi în culpă.


Toate universitățile și facultățile s-au grăbit nu doar să își afirme clar poziția și măsurile ce vor fi aplicate în cazul identificării unui posibil plagiat în cadrul unei lucrări de licenta, ci și să-și achiziționeze programe antiplagiat care mai de care mai complexe pentru verificarea lucrărilor de licență.Dar cine oare și-a pus problema eticii sancționării unui plagiat în cazul unei lucrări de licență ori a unei lucrări demaster, în condițiile în care, în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, predă și se impune un cadru didactic ce și-a obținut ori consolidat poziția tocmai prin intermediul unui plagiat ?Sunt bine-cunoscute miile de cazuri din trecut în care chiar cadrele didactice îndrumătoare le ofereau (nu fără nici un motiv, normal) propriilor studenți lucrări de licență – diplomă – dizertație – doctorat gata făcute, lucrări de licență ce fusesă prezentate și susținute în anii anteriori. În aceste situații se impunea ori nu problema plagiatului ? Și dacă s-a constatat existența plagiatului, în câte dintre cazuri principalii adevărați vinovați (cadrele didactice) au răspuns cu adevărat pentru gesturile lor de „caritate, moralitate & profesionalism” ?

De ce s-a impus lansarea pe piața online românească a conceptului de „Eliminare plagiat”?  Ca un răspuns firesc la solicitările tot mai numeroase ce au venit din partea clienților / studenților are vizau eliminarea elementelor plagiate din conținutul diverselor lucrări de licență diplomă dizertație master grad doctorat!

Ce înseamnă plagiat ?

– Copierea unor idei, a unor raționamente, a unor cuvinte ori a unor texte/pasaje din diverse lucrări științifice, artistice sau literare

– Reproducerea fără drept a unor idei, metode, prezentări, raționamente, concluzii, etc ce aparțin altor autori

– O încălcare a drepturilor de autor, așa cum este această noțiune definită, la nivel legislativ

– Însușirea integrală ori numai parțială a unor concepte, idei, texte, etc ce aparțin altor persoane

– O prezentare a unor idei, a unor texte, a unor tehnici și metode, a unor proceduri, a unor tehnologii, a unor rezultate, etc ce aparțin unei terțe persoane, că fiind personale

– O încălcare a drepturilor morale ale unui autor

-O preluare a concepției unei terțe persoane, fără a se specifică sursă corectă a acesteia.

Plagiere ce se datorează unor copieri „de tip deghizat”, respectiv preluarea unor texte, idei, concluzii, argumentări, raționamente, etc, cu modificarea unor expresii, a ordinii de așezare în text ori a modului de elaborare a frazei.

Eliminare plagiat” – elimină orice nivel de plagiat din conținutul unei lucrări de licență , diplomă sau doctorat !

Contactează-ne și vei primi o lucrare de licență / diplomă / rad 100 % originală. Nu ne sperie nici un grad ridicat de plagiat, dar nici termene limită minime! Preluăm și onorăm cu maximă promptitudine, seriozitate și profesionalism toate proiectele si lucrarile clienților ! Garantăm discreția absolută & un raport optim calitate – preț !

Eliminare plagiat – singurul concept de acest gen din România care reușește, prin intermediul unor metode specifice redactării academice de text de ultimă generație  să elimine plagiatul (indiferent de procentul acestuia) din conținutul unei lucrări de licență diplomă disertație doctorat. Avem capacitatea de a le oferi tuturor clienților garanția realizării și livrării unor lucrari si proiecte 100 % originale.

Știm cât de mare este importanța pe care o ocupă originalitatea în cadrul susținerii unui examen de absolvire, motiv pentru care acordăm o atenție specială fiecărui proiect primit din partea clienților.

Spre deosebire de alți redactori, ce vor să profite cu orice ocazie, noi nu practicăm prețuri supraevaluate, clientul beneficiind totdeauna, pe lângă cel mai bun raport calitate – preț, și de o reducere considerabilă (respectiv 20 % din preț, avându-se în vedere diverși parametri precum gradul de plagiat, numărul paginilor, termenul de livrare, etc), reducere aplicabilă în anumite condiții (realizarea plății, respectiv cotei părți se face în termen de cinci zile lucrătoare).

Și tot spre deosebire de alte practici din mediul online eliminare plagiat îți oferă și șansa de a verifica oricând, pe parcursul realizării modificărilor aferente predării unei lucrări de licență originale, gradul de autenticitate al proiectului aflat în derulare. Astfel, ai ocazia să verifici personal, în orice moment, gradul potențial de plagiat existent în cadrul conținutului lucrării tale de licență. Te vei convinge singur că noi nu ne lăudăm, noi chiar știm să eliminăm plagiatul, indiferent de complexitatea lucrării ori de numărul elementelor plagiate conținute în această.


Verifică oricând autenticitatea lucrării de licență aflată în proces de transformare prin eliminarea plagiatului. Garantat nu îți vom oferi șansa de a ne face nici un fel de reproș ! Eliminare plagiat – 100 % partener de încredere, 100 % respect și profesionalism !


Corectură, verificare şi revizuire specializată de text pentru orice tip de lucrare academică: diplomă, licenţă, disertaţie master, grad, doctorat.

Suntem o echipă de experți în domeniul eliminării plagiatului, dedicată furnizării de servicii profesionale și de calitate pentru clienții noștri. Suntem conștienți de impactul negativ pe care îl poate avea plagiatul asupra lucrărilor academice sau profesionale, de aceea ne angajăm să eliminăm orice formă de plagiat din conținutul lucrărilor.

Utilizăm cele mai avansate instrumente și tehnologii de detectare a plagiatului, care ne permit să identificăm sursele și fragmentele de text care au fost copiate. Echipa noastră de experți în plagiat lucrează cu atenție și eficiență pentru a asigura o eliminare completă a plagiatului din lucrările noastre.

Pe lângă eliminarea plagiatului, suntem dedicați și să oferim suport și asistență clienților noștri pentru a înțelege mai bine importanța originalității și cum să evite plagiatul în viitor. În plus, suntem conștienți de importanța respectării termenelor și de necesitatea confidențialității datelor clienților noștri, de aceea ne angajăm să livrăm serviciile noastre în timp util și să protejăm confidențialitatea informațiilor clienților noștri.

Indiferent dacă aveți nevoie de eliminarea plagiatului dintr-o lucrare academică sau profesională, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre modul în care putem ajuta să vă asigurați că lucrările dvs. sunt originale și de calitate.

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă asigurați că lucrările dvs. sunt originale și de calitate, prin eliminarea oricăror formă de plagiat. Indiferent dacă aveți nevoie de eliminarea plagiatului dintr-o lucrare academică sau profesională, suntem disponibili acum să vă ajutăm.

Pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale de eliminare a plagiatului, tot ce trebuie să faceți este să completați un simplu formular de comandă. Vă vom oferi apoi un preț competitiv și accesibil pentru eliminarea plagiatului din conținutul dvs. Acest proces presupune eliminarea oricăror potențiale elemente plagiate din textul dvs. original, astfel încât să vă puteți asigura că lucrarea dvs. este 100% originală.

Garantăm că nu se va face rabat de la calitatea academică a conținutului inițial și că veți avea o lucrare restaurată la cel mai înalt nivel de calitate. Echipa noastră de experți în eliminarea plagiatului lucrează cu atenție și eficiență pentru a asigura o eliminare completă a plagiatului din lucrările noastre.

În plus, suntem conștienți de importanța respectării termenelor și de necesitatea confidențialității datelor clienților noștri, de aceea ne angajăm să livrăm serviciile noastre în timp util și să protejăm confidențialitatea informațiilor clienților noștri.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre modul în care putem ajuta să vă asigurați că lucrările dvs. sunt originale și de calitate.

Suntem o echipă de experți în eliminarea plagiatului, care oferă servicii de calitate și profesionale pentru clienții noștri. Suntem dedicați să eliminăm orice formă de plagiat din textul dvs. și să vă furnizăm un conținut original și de înaltă calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de eliminare a plagiatului, suntem aici pentru a vă ajuta. Completarea formularului de comandă este foarte simplă și vă va oferi posibilitatea să constatați diferența dintre costul unei lucrări nou-concepute și cel al unei lucrări restaurate prin eliminarea oricăror potențiale elemente plagiate. Serviciile noastre de eliminare a plagiatului sunt disponibile pentru orice tip de lucrare academică sau profesională, inclusiv lucrări de licență, diplomă, master, grad și doctorat.

Echipa noastră de experți în eliminarea plagiatului utilizează cele mai avansate instrumente și tehnologii de detectare a plagiatului, care ne permit să identificăm sursele și fragmentele de text care au fost copiate. După identificarea acestora, echipa noastră lucrează cu atenție și eficiență pentru a elimina complet plagiatul din textul dvs.

Suntem dedicați să vă oferim un conținut original și de calitate, fără rabat de la calitatea academică a conținutului inițial. În plus, suntem conștienți de importanța respectării termenelor și de necesitatea confidențialității datelor clienților noștri, de aceea ne angajăm să livrăm serviciile noastre în timp util și să protejăm confidențialitatea informațiilor clienților noștri.

Indiferent dacă aveți nevoie de eliminarea plagiatului dintr-o lucrare academică sau profesională, suntem aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și despre modul în care putem ajuta să vă asigurați că lucrările dvs. sunt originale și de calitate.