Corectura Expertă – Corectura Academica Profesionala. Având ochi perfecţionişti, ne vom asigura că lucrarea de licenta este completă 100 % şi că nu conţine nici un fel erori. Se corectează greşelile de tipografie şi de sintaxa şi se adresează şi problema folosirii greşite a cuvintelor în lucrări de licență, lucrări de diplomă, lucrări de disertație master.

LucrareLicenta.ro a ajutat cel puţin sute de oameni şi cercetători să elimine barierele limbajului şi să îşi publice lucrările de licenta  în diverse jurnale din toată lumea. Şi editorii noştri sunt cercetători astfel că înţeleg importanţa lucrărilor şi pot ajută autorii să navigheze procesul de publicare care este adesea dificil. Noi suntem de părere că putem accelera ritmul de descoperire pentru că ajutăm cercetătorii să îşi publice muncă mai repede şi toate serviciile noastre sunt realizate cu acest scop în minte.

Editorii şi translatorii noştri experţi oferă servicii de calitate pentru a te ajută să îţi pregăteşti manuscrisul sau lucrarea pentru publicaţie sau prezentare. Ajutăm chiar şi la formatarea lucrării pentru că să te poţi asigura că această întâmpina toate cerinţele necesare. Toată gamă largă de servicii şi devoţiunea pe care o depunem se referă la faptul că reprezentăm soluţia pentru autorii care doresc să îşi publice lucrarea sau pentru persoanele care au lucrări importante de prezentat.

LucrareLicenta.ro a recrutat doar persoane cu experienţa academică pentru a putea ajută la rezolvarea oricărei erori care ar putea să apară într-un document sau într-o lucrare de licență. Unii dintre editorii noştri sunt autori publicaţi şi cercetători publicaţi care înţeleg cât de important este că tu să îţi publici lucrarea de disertație sau teza de doctorat în jurnale cu impact real.

Editarea. Cu ajutorul serviciilor noastre de editare de elită, lucrarea de grad va primi o estetică adecvată. Pe lângă curăţarea erorilor de gramatică şi de folosire a cuvintelor, vom revizui şi textul în isne pentru că acesta să fie cât mai clar şi cât mai eficient posibil. Vom face totul posibbil pentru că lucrarea de grad  să îşi reflecte ţelul dorit. Ne vom adresa tuturor elementelor de bază, începând de la structura propoziţiilor şi până la alegerea cuvintelor, stil şi flux de citire. Ne vom asigura că toate conceptele sunt explicate clar şi că toate elementele sunt bine organizate. Putem face şi anumite sugestii cu privire a schimbările structurale sau adăugări.

Corectarea. Având lucrarea sub formă finită, ne asigurăm că această este cu adevărat pregătită pentru a fi vizualizată de către un evaluator. Având ochi perfecţionişti, ne vom asigura că lucrarea de licență este completă 100 % şi că nu conţine nici un fel erori.

Importanța formatării manuscriselor a devenit o necesitate pentru editori şi agenţi pentru că manuscrisele corectate şi editate sunt mai uşor de evaluat. Scriitorii începători fac mereu greşeala de a lăsa manuscrisul formatat incorect. Unii se complică şi încearcă să facă manuscrisul să arate că o carte, incluzând imagini şi fonturi elaborate şi nu îşi dau seama că acest lucru generează doar mai multă muncă în ceea ce priveşte editarea viitoare. Formatarea slabă poate costa timp şi bani şi poate reprezenta motivul pentru că manuscrisul tău va fi refuzat publicării.

Mulţi agenţi şi editori refuză manuscrisele din simplul motiv că acestea sunt formatate slab şi nici nu se mai deranjează să citească conţinutul acestuia. De ce şi-ar pierde ei timpul când scriitorul nu a făcut cercetările de bază pentru a se asigura că manusrisul sau are cele mai bune şanse posibile? Acest lucru da indică lipsă de profesionalism din partea scriitorului. Chiar şi dacă acesta doreşte să îşi publice manuscrisul de unul singur, acesta tot trebuie verificat, corectat şi formatat adecvat.

Evaluarea unui manuscris nu înseamnă că vei primi o notă sau că vei fi pus într-o situaţie jenantă. Nu ar trebui să te simţi nesigur când îţi prezinţi manuscrisul pentru a fi verificat pentru că şi evaluatorul doreşte acelaşi lucru că ține şi anume să facă cea mai bune versiune posibilă a manuscrisului . Evaluatorul va analiza în detaliu lucrarea de licență / diplomă / disertație de master şi îi va găsi punctele țări şi pe cele slabe. Este unul dintre cei mai importanţi paşi care trebuie făcut pentru ca lucrarea să fie pregătită pentru publicare. Evaluatorul îţi poate oferi şi câteva sugestii despre cum ai putea să îmbunătăţeşti calitatea manuscrisului pentru a creşte şansele de a fi publicat şi cumpărat de un număr cât mai mare de oameni.