Etapele de lucru

Pasul 1
Plasarea comenzii
În momentul plasării comenzii se completează câteva câmpuri cu minim de detalii personale. În ceea ce priveşte lucrarea comandată, se completează domeniul de specialitate, titlul, numărul paginilor necesare, cuprins (care poate fi realizat şi de către noi sau poate fi dat de către client), termenul limită şi detalii despre tipul de format în care trebuie realizată lucrarea de exemplu font, spaţiere, diacritice.
În cazul în care clientul are şi alte cerinţe ( cum sunt notele de subsol, bibliografie, etc) acestea trebuie transmise.
Pasul 2
Confirmarea comenzii
După completarea formularului de comandă, urmează confirmarea acesteia. Unul dintre operatori va contact clientul pentru a discuta comanda mai amănunţit. Dacă totul este în regulă, comandă va fi confirmată.
Pasul 3
Acordarea comenzii
După acest pas urmează acordarea comenzii unui redactor cu expertiză în domeniul respectiv şi care are timpul necesar. Acesta îşi va face documentarea necesară şi va începe să redacteze lucrarea. De fiecare dată când primim o comandă, aceasta este plasată unui redactor care are experienţa şi cunoştinţele necesare în domeniul respectiv. Pe urmă aceasta este corectata din toate punctele de vedere (dacă acest lucru este necesar sau dacă lucrarea este mai complexă).
Pasul 4
Plata comenzii
Se emite o factură proformă pentru plata comenzii. La finalizarea platiii, clientul va primi o factură fiscală. În acest timp lucrarea este în procesare. Inc el maiscurt timp, clientul îşi primeşte o primă parte a lucrării.
Pasul 5
Prima rata
După prima rata, clientul poate face anumite observaţii sau modificări, sugestii (în cazul în care sunt necesare sau dacă apare ceva cerinţe noi).
Pasul 6
A doua rata
După plată ratei a doua, clientul aşteaptă doar finalizarea comenzii. Aceasta este trimisă prin e-mail că ataşament.
Pasul 7
Finalizarea lucrării şi livrarea
La finalizarea lucrării, aceasta este trimisă prin e-mail că ataşament. În acet moment, dacă totul a decurs normal şi au fost făcute plăţile necesare, se termină colaborarea. Toate datele cu caracter personal sunt şterse din sistemul nostru pentru a respecta confidenţialitatea clientului.
Rugăm clienţii să lase un feedback pentru că acesta ne poate ajuta să ne îmbunătăţim serviciile.

Copyright 2009 - 2015. LucrareLicenta.ro . Toate drepturile rezervate